English | home | home | email
سه شنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٧
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 42969
 بازدید امروز : 101
 کل بازدید : 254626
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 0.10
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
اوقات شرعی
صفحه اصلي > اخبار 
اخبار > کمیته ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام
 


  چاپ        ارسال به دوست

کمیته ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام

در تاریخ 95/04/08 سومین نشست کمیته ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام در منطقه جنوب استان کرمان با میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در دفتر معاون بهداشتی با حضور اعضاء محترم کمیته (فرمانداری،سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان،اداره کل دامپزشکی،اداره کل صنعت و معدن،اتاق اصناف،مدیران کارخانه شیر پگاه و لبن ناب ،مدیر عامل اتحادیه دامداران )برگزار گردید. این کمیته با هدف کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی شیر و افزایش مصرف  شیر خام و کاهش موارد بیماریهای مشترک قابل انتقال به انسان تشکیل شد. تشدید نظارت بهداشتی بر روند تولید شیر با شناسنامه دار کردن شیر خام برای ردیابی و ارتقای فرآیند زنجیره سرد جهت حمل شیر خام از دامداری ها به مراکز جمع آوری و کارخانه های فرآورده های لبنی از دیگر اهداف کمیته ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام بود. تعین معیارهای بهداشتی شیر خام و راهکارهای اجرایی برای جلوگیری از ورود شیرهای بی کیفیت و نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف، دیگر وظیفه ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام است.و همچنین  به کارگیری ناظرین بهداشتی دامپزشکی و سازمان جهاد کشاورزی  برای کنترل سلامت شیر خام و آموزش دامداری های سنتی و صنعتی، مراکز جمع آوری شیر و صنایع لبنی، الزامی است.

 


انتظار می رود با توجه به تاثیرگذاری تولید شیر خام در صنعت فراوری لبنیات و با حمایت مسئولین این منطقه  و جدیت و پیگیری در اجرایی شدن تصمیم ها، شاهد ارتقای روزافزون کیفیت و کمیت بهداشتی شیر خام در منطقه جنوب کرمان باشیم.

 

 

 

 


١١:٣١ - پنج شنبه ١٠ تير ١٣٩٥    /    عدد : ١٣٧٦    /    تعداد نمایش : ١٦٥٦







کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت می باشد.
© 2014 All Rights Reserved | WWW.jmu.ac.ir